Recent Posts

  Ullkjole menn samleie homoseksuell

  ullkjole menn samleie homoseksuell

  DATING SIDER NORGE HOMO UKRAINA DATING

  Som homofil møter jeg imidlertid en del rare ting heteroene sannsynligvis aldri engang har tenkt over. Jeg har ofte fått høre at jeg ikke ser lesbisk ut. Jeg er usikker på om det er ment som et slags kompliment. Jeg vet heller ikke om de mener at jeg må få klippa av meg håret og slutte å gå med skjørt sånn at jeg lettere passer inn i en oppbrukt stereotyp for hvordan en lesbisk helst bør se ut.

  Som lesbisk skal det imidlertid lite til for å forvirre folk. Er det ingen mann i forholdet? Det må jo være en mann i forholdet?

  Hvordan føles det egentlig å være hetero? Hvordan har dere sex, egentlig? Hva liker partneren din best? Trenger dere kanskje noen hjelpemidler? Hvordan funker egentlig sex mellom en mann og en kvinne, dere er jo så innmari forskjellige!

  Det er bare så rart og interessant, så jeg må benytte sjansen til å spørre deg nå. Det går vel bra? Ville det ikke være en smule patetisk for to søstre å bo sammen i en liten leilighet, kjøpe hund sammen og opprettholde denne ordningen over tid når man er i begynnelsen av årene? Alternativet er så langt fra folks bevissthet at det er mer sannsynlig med søstre som ikke har funnet den rette mannen og bare bor sammen på ubestemt tid enn at det er snakk om to kvinner som er kjærester.

  Så du er heterofil? Men hvor lenge har du visst det? Siden du var liten? Man kan endre seg, vet du. Det kan hende det bare er en fase. Hvordan kan du egentlig vite at du er hetero, være helt overbevist, hvis du ikke har prøvd et forhold med en av samme kjønn?

  Var du virkelig forelsket i en gutt allerede som fireåring? Sikker på at du ikke ble påvirket av noen? Som hetero er det en forventing fra samfunnet om at det er nettopp det du er. Ingen tviler på at du er hetero når du sier du er det. Hvert år når homoparaden svinger seg gjennom Oslos gater er det noen smart-asser som mener at det er urettferdig. Hvorfor har homoene enn parade når ikke heteroene har det? Hver dag er en heteroparade. Hver dag kan du gå rundt i byen og leie partneren din uten å få blikk.

  Uten å bli pekt på. Uten å ha folk som stirrer på deg så mye at de faktisk går rett på ting. Menn som gir hverandre high five når de tror du ikke ser. Du trenger aldri å tenke på hvor glad du er for at du bor i Norge og ikke i et land der det er livsfarlig å være den du er.

  Som Sør-Afrika, der du kan gifte deg med en partner av samme kjønn, men risikerer å bli voldtatt på åpen gate for å "bli omvendt". Paraden er der ikke bare for at noen skal få danse og kle seg ut, men for å vise at her i Norge er det greit å være homo, og vi skal kjempe for at det blir det i resten av verden også. Vi går der for å si «hey, se på oss, vi er sånne raringer.

  Og se hvor forskjellige vi er». Homoseksualitet er forbudt i islamsk lov, men i pashtunsk tradisjon defineres ikke seksuell omgang med unge gutter som homoseksualitet. Humain Terrain System, som teamet tilhører, er en enhet innen det amerikanske forsvaret som ble opprettet for å skaffe og videreformidle om sosiale, politiske og kulturelle strukturer i Irak og Afghanistan.

  I en siders rapport kalt «Pashtun Sexuality» beskrives en praksis som blant annet har skapt visse problemer for britiske soldater på oppdrag i Afghanistan. Allerede i , mens soldatene var på leting etter Al Qaidas ledere, rapporterte de om plagsomme tilnærmelser i afghanske landsbyer fra unge gutter og menn, med sminkede øyne og svært kjærlige hender.

  De gikk hånd i hånd, og viste i det hele tatt en hengivenhet man ellers aldri ser mellom afghanske menn og kvinner på gata.

  Her kommer det fram at en tidligere Taliban-kommandant, nå forretningsmann, eier flere unge gutter. En av favorittene til mannen er en 15 år gammel gutt. Mannen kler gjerne selv på ham kvinneklær og bjeller. Men holdningen til pedofil sex med unggutter synes å være den samme. Jeg har ingen kone. Han er som min kone. Jeg kler ham opp i kvinneklær, og han sover ved siden av meg i sengen.

  Jeg nyter ham, han er alt for meg. En tidligere krigsherre fortalte til nyhetsbyrået Reuters at det arrangeres sammenkomster hvor guttene danser og man kårer den beste danseren, og den peneste. Guttene på sin side, konkurrerer om å være «førstegutten» i flokken, hvis det er flere av dem.

  Det er vanskelig å si hvor utbredt fenomenet er, men medisinprofessor Mohammed Nasem Zafar fra Kandahar, som refereres i rapporten, mener at halvparten av alle menn har homofile, om ikke pedofile, erfaringer. En av forklaringene som trekkes frem, er de strenge normene for omgang med kvinner. Det kan kun skje innenfor ekteskapet, og mange menn har ikke råd til medgift og dyre gaver som følger med giftermål. Rapporten antyder at det kan skyldes at få har lest Koranen, siden den er på arabisk.

  Der er urenhet bare knyttet til menstruasjonsperiodene. Det er mange ikke klar over. Derfor blander de gamle afghanske tradisjoner med islamske på en måte som får tragiske følger for mange unggutter. Religiøse ledere i Afghanistan har forsøkt å sette en stopper for den homofile praksisen, hvor straffen etter islamske lover er steining.

  Også myndighetspersoner har samtykket i at problemet bør tas tak i. For tre år siden ble 25 menn tiltalt i ulike provinser nord i Afghanistan. Strafferammen er 15 års fengsel. For guttene er det farlig å forsøke å rømme. Mange blir drept eller lemlestet. Men langt flere forsøker å kopiere sine overgripere, når de selv er for gamle til å være dansende gutter uten skjegg.

  Ullkjole menn samleie homoseksuell

  SVARTE HOMOSEKSUELL MENN PORNO FOR GUTTER