Recent Posts

  Trondheim telefon homo sex

  trondheim telefon homo sex

  Alle tjenestene er gratis. Alle som jobber på Nadheim har taushetsplikt, også overfor politi og migrasjonsmyndigheter. Prosentret er Oslo kommunes hjelpetiltak for kvinner og menn i prostitusjon og et nasjonalt kompetansesenter med ansvar for alt som har med prostitusjon å gjøre. Tilbyr varmestue, lavterskel helsetjenester og arbeidsmarkedstiltak for sex arbeidere. Driver oppsøkende virksomhet i prostitusjonsmiljøene. Yter landsdekkende veiledning, dokumentasjon og kunnskapsformidling.

  PION er et kontaktsted og politisk talerør for kvinner og menn med prostitusjonserfaring. Arbeider for å ivareta rettigheter og interesser for kvinner og menn som jobber i prostitusjon, samt driver forebyggende helsearbeid og opplysningsvirksomhet.

  Tilbyr kondomer og glidekrem og juridisk rådgivning. Somalisk kvinneforening er en frivillig organisasjon som har som mål å arbeide for at somaliske kvinner, menn og barn kan få hjelp til å realisere de muligheter som ligger i det å vokse opp i et flerkulturelt samfunn. Foreningen arbeider for at somaliske folk skal få et bedre liv i Norge, og utvikle seg som gode samfunnsmedlemmer.

  På senteret arbeider sykepleiere, leger, psykologer og fysioterapeuter. Det gis tilbud om gratis helsehjelp. Internasjonal helse og sosialgruppe IHSG. IHSG er en frivillig organisasjon som arbeider for å forbedre helsetilbudet når det gjelder fysisk og psykisk helse hos minoriteter gjennom dialog mellom innvandrere og offentlige myndigheter. Primærmedisinsk Verksted er et senter der det utvikles aktiviteter og metoder for helsefremmende arbeid i et flerkulturelt fellesskap. Senteret eies og drives av Kirkens Bymisjon Oslo og er åpent for kvinner og menn av alle nasjonaliteter.

  Internasjonal kvinnegruppe og - ungdomsgruppe arbeider spesielt med reproduktivhelse og -rettigheter. MiRA—senteret er en møteplass for engasjerte og samfunnsaktive kvinner og jenter med minoritetsbakgrunn.

  Senteret arbeider med spørsmål tilknyttet likestilling for kvinner med minoritetsbakgrunn i Norge, og tilbyr kurs, rådgivning og veiledning. NAKMI arbeider for et best mulig helsetilbud, både psykisk og somatisk, til minoritetsgrupper med flyktning- og innvandrerbakgrunn. Målet er å være et samlingspunkt for landets kompetanse.

  Forskning, utvikling, nettverksbygging og formidling står sentralt. FHI har blant annet ansvaret for abortregisteret og medisinsk fødselsregister, samt å overvåke smittsomme sykdommer i Norge, herunder hiv og seksuelt overførbare infeksjoner. Utdanningsdirektoratet er Kunnskapsdepartementets utøvende organ og har ansvaret for utviklingen av grunnskole og videregående opplæring.

  De driver nettstedet, Skolenettet - skolenettet. Her finnes egne sider om seksualitets — og samlivsundervisning i skolen.

  Oversikter over materiell og online-ressursbøker. Trondheimsveien 2, bygning B, Oslo Telefon: Klara klok Spørretjenesten til Klara Klok ble lagt ned 1. Kors på halsen Røde kors Telefon: Valkyriegata 15, Oslo Postadresse: LLH Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og trenspersoner Besøksadresse: Tollbugata 24, Oslo Telefon: Karl Johans gate 8, 4 etasje, Oslo etter avtale Postadresse: Postboks , Sofienberg, Oslo Telefon: Hiv Aksept — senter for alle berørt av hiv Besøksadresse: Postboks Rodeløkka, Oslo Telefon: Alle ansatte på Aksept har taushetsplikt Helseutvalget - sammen for bedre homohelse Adresse: Skipper gaten 23, Oslo Telefon: Christian Krohgs gate 34, Oslo Telefon: Kirkens bymisjon - Bergen Telefon: Kirkens bymisjon - Rogaland Telefon: Kirkens bymisjon - Trondheim Besøksadresse: Bispegata 1, Trondheim Postadresse: Pb , Sentrum, Trondheim Telefon: Pilestredet Park 7, Oslo Tlf: Arbinsgate 1, Oslo Telefon: Madlaveien 13, Stavanger Telefon: Støttesenteret mot incest - SMI Adresse: Kvinner i kamp — KIK Adresse: Postboks Grünerløkka, Oslo E-post: Likestilling Likestillings- og diskrimineringsombudet Besøksadresse: Postboks Dep, Oslo Telefon: Trondheimsveien 2B, Oslo Postadresse: Prostitusjon Nadheim-Kirkens bymisjon Adresse: Norbygata 45, Oslo Telefon: Torggaten 10, Oslo Postadresse: Olavsplass, , Oslo Telefon: Etniske minoriteter Somalisk kvinneforening Adresse: Helsesenteret for papirløse migranter Adresse: Helsesenteret ligger sentralt i Oslo.

  Torggata 1, Oslo Telefon: Primærmedisinsk Verksted — Senter for helse, dialog og utvikling Adresse: MiRA-senteret Ressurssenteret for kvinner med minoritetsbakgrunn Besøksadresse: Nye tall viser at hiv-smitte blant homofile har økt kraftig i Smitten skjer gjerne på arenaer for anonym eller tilfeldig sex. Folkehelseinstituttet beskriver situasjonen i Oslo som et hiv-utbrudd, og seniorrådgiver, Øivind Nilsen, sier at trenden er den samme i Trondheim.

  Leder i Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring i Trondheim, Richard Lunden, er godt kjent med tallene. Lunden føler de kjemper en hard kamp for å få homofile til å bruke kondom og praktisere sikker sex. Det burde være en selvfølge uansett om du er homofil eller heterofil. Vi må ha en generell endring, det er frustrerende å kjempe en kamp internt i homomiljøet når så få andre er opptatt av dette, sier han. Hun har fulgt med på tallene og visste det kom til å bli alarmernde i Trondheim.

  Det er en trøtthet i forhold til hiv, folk har hørt om det i 25 år. Noen ser på epidimien som avblåst. Alvoret er ikke så stort, det kan virke som en kan spise medisiner og leve et vanlig liv, sier Limstrand. Hvis man går ut på byen, er usikker på seksualiteten sin og ikke vet hva man vil, er kanskje sjansen større for å havne i en usikker situasjon, sier Limstrand. Hun mener også at den viktigste møteplassen for homofile som vil praktiserer tilfeldig sex i Trondheim er internett.

  Nadheim er et senter for kvinner og menn med prostitusjonserfaring, og drives av Kirkens Bymisjon Oslo. Noen ser på epidimien som avblåst. Helsesenteret ligger sentralt i Oslo. Organisasjonen bistår i enkeltsaker og bidrar til kontakt mellom hivpositive gjennom en til en-samtaler og grupper. MiRA-senteret Ressurssenteret for kvinner med minoritetsbakgrunn Besøksadresse: Klinikken tilbyr informasjon og veiledning i forbindelse med prevensjon, graviditet, abort, seksuelt overførbare infeksjoner og seksuelle problemer. Postboks Rodeløkka, Oslo Telefon:

  Trondheim telefon homo sex

  Trondheim telefon homo sex

  TANTRA MASSAGE BØSSE HAPPY ENDING ESCORTE THAILAND