Recent Posts

  Chatten sex og homo samliv

  chatten sex og homo samliv

  Jeg chatter med andre menn om sex, men går aldri lenger enn det. Har cammet sammen med noen før, men det tør jeg ikke lenger. Ser ofte homoprno mens jeg chatter med menn.. Er ca 30 år, og har jo forhold med jenter på baken. Et lite problem jeg ofte hadde, var at jeg ble slapp inni jenta.. Jeg kom dog alltid når hun sugde eller runket meg. Min umiddelbare tanke er at fantasiene om andre menn ødelegger for den hetero siden ved meg.. Skulle ønske jeg bare "svinget" en vei, er frusterende å tenne på begge.

  Har dere damer erfaring med biseksuelle menn? Er det mega turn-off, aksepterer dere det, eller er det til og med turn-on? Er ikke turn-off syns jeg. Ikke være flau eller lei deg for den du er MEN er du sikker på at du ikke kun er homofil? Det kan virke slik i forhold til det du skriver. At du tvinger deg til å like jenter, men egentlig så liker du kun menn.

  Og det er helt greit det også! Dersom det er du som har startet flere lignende tråder før - og det vet jeg selvsagt ikke om det er - så tror jeg at du virkelig skulle ønske at du hadde en' hetero side,' og jo før du aksepterer at det er helt greit at den faktisk ikke eksisterer, jo bedre. Jeg har ikke noe problem med å gå inn i et forhold med en bifil mann, men jeg ville ikke gått inn i et forhold med deg.

  Jeg mener ikke å være krass, så jeg beklager hvis det høres sånn ut, men jeg er så enig med Ms. For meg virker det som du kaster bort livet ditt i et forsøk på å være en annen enn den du er.

  Har ikke erfaring med bifile menn av det jeg vet om, men kunne sikkert vært sammen med en som var det, såfremt han var åpen og ærlig om ting og tang.

  Men det måttevikke vært noen tvil om at han likte å ha sex med meg eller tente på meg. Hadde han blitt slapp inni meg fordi han heller ville ha en mannerumpe.. Ja da er det liksom ikke liv laga. Kan da ikke være homofil når jeg kun føler romantiske følelser for jenter. Jenter sjarmerer meg veldig, og jeg vet at hjertet mitt banker når jeg ser fine tiltalende jenter. Jeg kikker aldri på andre menn ute på byen og liknende.

  Har heller aldri i nærheten av følt romantiske tanker om menn. Det er liksom denne "forbudte" fantasien som jeg bare har innenfor husets fire vegger. Jeg ble jo alltid kåt da jeg hadde sex med dama mi, og kom alltid av suging og runking. Men av og til ble samleiet mislykket, og mistet ereksjonen inni henne. Jeg ble kåt av og slikke henne, og tenner på alt ved jenter. Det er ikke det samme med gutter. Alt det seksuelle er sentrert rundt penis og rompe.

  Ville aldri ha klint og kost med en gutt.. Jeg mener ikke å være krass , så jeg beklager hvis det høres sånn ut, men jeg er så enig med Ms. Vet du er en ærlig og reflektert person her inne. Men jeg reagerer på at alle skal ha det til at jeg er homofil. Det føles som om man skal presses til å være det ene eller det andre. Homofil er jeg altså ikke. Hvis du leser det jeg skrev i innlegget rett ovenfor, skjønner du. Kan nesten ikke si noe mer enn som så. Dersom du anser deg selv som bifil, er det et problem for deg?

  Det at du chatter med menn om sex, viser deg på cam, det er vel helt i orden det. Men det kan vel bli problematisk om du er i forhold med noen, en mann eller en dame, og fremdeles holder på med cam og sexchatting?

  Jeg tenker at en partner kanskje ikke vil synes at det er så greit. Nei, jeg prøver selvsagt ikke å presse deg til å være homofil. Jeg synes bare det er så trist at du ikke er åpen for at du kanskje en gang kan forelske deg i en gutt, når du så tydelig er mer seksuelt tiltrukket av gutter enn av jenter. Jeg gjetter på, og det kan godt hende jeg tar helt feil, at du har vokst opp på et sted hvor det ikke er vanlig å være åpent homofil, eller sammen med mennesker som overhodet ikke er åpne for forhold mellom mennesker av samme kjønn.

  Med en holdning om at forhold mellom menn kun består av sex, uten kjærlighet. Å ha vokst opp med denne holdningen kan være grunnen til at du rett og slett ikke gir deg selv tillatelse til å utvikle følelser for menn..? Det kan selvfølgelig godt være at du er bifil, eller at du finner ut at menn absolutt ikke er noe for deg når du engang bestemmer deg for å ha sex med en mann. Men inntil den fantasien er utforsket, tror jeg dessverre at du kommer til å ha problemer i forholdene dine med jenter.

  Det vil alltid ligge et et lite "hva om? Du har rett i at jeg er oppvokst et sted hvor homofili kanskje ikke er kjempevanlig, men samtidig har jeg et homofilt søsken og vedkommende har blitt tatt godt imot av alle. Om jeg er mer seksuelt tent på gutter enn jenter, vet jeg ikke.

  Med jenter drømmer jeg oftest om myk og romantisk sex, med mye kos og klining. Med jenter vil jeg nyte hele kroppen hennes. Fantaserer jeg om gutter, går det mer på bare kjønnsorgan og rompehull.. Og hver gang guttefantasiene er over, føler jeg bare meg ekkel og tenker dette kunne jeg aldri ha prøvd ut på ordentlig.. At jeg fantaserer om å pule andre menns rompehull føles bare sykt når jeg ikke er kåt.

  Og kåtskapen går i periodevis med fokus på jenter og periodevis på gutter. Det eneste jeg undertrykker er seksualiteten, og jeg vil ikke utleve den så lenge det er håp om dame og barn. Har alltid tent på begge kjønn, og det vil jeg nok alltid gjøre, men heldigvis aldri tenkt så mye som en romantisk tanke om gutter.

  Først så lurer jeg på hvorfor du kaller deg selv en "grisete" person? Det er en veldig negativ måte å se seg selv på. Du er ikke en grisete person fordi du både tenner på jenter og gutter, eller har fantasier om homosex? Syns det er flott av deg å ikke gå inn i forhold med jenter når du har samvittighetsproblemer angående andre lyster. Da slipper du løgn, bedrag og dårlig samvittighet. Utifra det du skriver virker det som om du ikke har avklart om du er bifil eller homofil.

  Dette er forståelig vanskelig å finne ut av. Det beste rådet må være å prøve seg frem og finne ut hva som er riktig for deg. Å være bifil blir ofte sett på som at man er på vei til å bli homofil - dette er selvfølgelig fordommer som mange har.

  Å være bifil er ikke at man ikke kan bestemme seg for om man liker menn eller kvinner, men en faktisk seksuell legning.

  Det er også mange som tror det er en mellomstasjon fordi man ikke vil gi slipp på den heteroseksuelle delen av seg selv. Hva om du prøver et forhold med en mann for å finne ut? Og er dine lyster kun seksuelle eller kunne du tenke deg å prøve et kjæresteforhold?

  Generelt sett tror jeg at ting mer enn bare sex. Vær åpen og se om du kan treffe en mann som du kan ha et sunt og godt forholdt med, kanskje det blir lettere å finne ut av da? Endestad fastslår at mange foreldre kjenner på skuffelse fordi barnet ikke har fortalt om dette før. Hun anbefaler da til å snu på situasjonen:. Hun mener det aller viktigste foreldre kan gjøre når barnet står frem, er å være positive og interesserte. Vis at du kan lytte til barnet, og stol på at barnet selv vet best hvem hun eller han er.

  Du bør heller ikke si at det kun er en fase, sier Endestad. Også Aaserud mener mange foreldre blir for opptatt av om de selv hadde mistanke eller ei. Husk at dette ikke handler om deg. Det er viktig å huske på at dette er noe barnet ditt har brukt mye tid og krefter på å finne ut av, og ikke minst hvordan og når det skal si det til deg, sier Aaserud.

  Når barnet allikevel har valgt å være åpen og ærlig med deg, er det fordi barnet fremdeles ønsker å ha sterke bånd til deg. Tenk så modig barnet er som forteller deg dette. Si til barnet ditt «Så flott at du forteller meg dette! Dette må vi rett og slett feire! Familiens aksept har alt å si for at barnet ditt skal ha god selvfølelse og klare seg godt i livet.

  Psykolog Aaserud mener det er greit å reagere følelsesmessig på en slik beskjed, men hvis dette er tilfelle bør du finne noen andre å snakke om det med enn barnet ditt. Vi har ønsker og ambisjoner for våre barn, hva de skal få til og hvordan de skal leve livene sine. Han refererer til Andrew Solomons bok «Langt fra stammen — Foreldre, barn og jakten på identitet», som behandler spørsmålet «hva skjer når foreldrene ender opp med et barn som er forskjellig fra dem?

  Det kan være vanskelig å forstå barnet ditt. Dersom du sliter med vanskelige følelser og tanker knyttet til at barnet ditt kommer ut som homofil, så snakk med en kollega, venn eller noen andre du har tillit til.

  Dette er dine følelser, som du som forelder må ta ansvar for. Det er ikke noe barnet ditt skal belastes med, råder Aaserud. Endestad i foreningen Fri forstår at foreldre har tanker om hvem barnet skal bli, men minner om at barnet ikke skal bli noe for deg. For det første stemmer ikke det, skeive kan jo også få barn. Men det er heller ikke sikkert at barnet ditt ikke ønsker seg egne barn, uavhengig av om han er skeiv eller ei.

  Det bør ikke være forventningspress fra foreldre rundt dette, påpeker Endestad. Psykologspesialist Aaserud råder foreldre til å skyve eventuelle fordommer mot homofili til side. Husk på at barnet ditt har like stor mulighet for å leve et godt liv, knytte nære bånd til andre, klare skole, jobb og samliv, og også stifte familie dersom det er ønskelig.

  Mange rapporterer om at dette har gjort dem mer åpne som mennesker. De er mer sensitive for andres behov, spesielt for mennesker som tilhører en eller annen minoritetsgruppe, sier Aaserud. Han legger til at mange foreldre rapporterer om at de har fått en bedre relasjon til barnet, preget av åpenhet og ærlighet.

  Respekter barnet ditt dersom det ikke har lyst å snakke om kjærlighetslivet sitt. Selv om du kanskje har sett at barnet ditt har vært litt annerledes når det gjelder atferd og interesser, behøver du ikke konkludere med en bakenforliggende seksuell orientering. Ikke minst kan det bidra til at barnet setter spørsmålstegn ved hvordan de ser ut og oppfører seg, noe som kan virke negativt på selvbildet og den psykiske helsen, understreker Aaserud.

  Han legger til at mange ungdommer opplever å være veldig selvbevisste og opererer som «kjønnspoliti» for seg selv og endrer atferd for ikke å se for feminin eller maskulin ut. Det er viktig at barnet lærer å sette grenser for seg selv og bestemme over egen seksualitet. På samme tid ønsker barnet å utforske også den seksuelle siden av identiteten som homofil.

  Det er bedre om du stiller spørsmål som barnet ditt kan svare på, heller enn å anta en hvordan det er å være homofil. Men pass på å be om tillatelse til å spørre først, og respekter et nei, tipser han. Det kan være lettere for ungdommen om foreldrene fungerer som en «buffer» mot omverdenen.

  .

  : Chatten sex og homo samliv

  Scort oslo real homoseksuell dogging trondheim Homoseksuell escort review website sexvideos
  Tantra massage gøteborg eskortedate com bøsse Er jeg homo eller bare forvirret? Serien ble hyllet for sin realistiske fremstilling av homofili. Sign in Already have an account? Mannen min er biseksuell, og jeg har også hatt sex med jenter - men tenningen på samme kjønn er nok større for hans del. Jeg er helt komfortabel med det, tanken på ham med en annen mann tenner meg også.
  Homoseksuell elite escort free cam to cam sex Ts escort service bøsse sex m
  Ville aldri ha klint og kost med en gutt. Det føles som om man skal presses til å være det ene eller det andre. Report post  ·  6. Jeg kom dog alltid når hun sugde eller runket meg. Homofil er jeg altså ikke. Chatten sex og homo samliv

  MEET REAL HOMO MENN SOM TISSER

  Det er også mange som tror det er en mellomstasjon fordi man ikke vil gi slipp på den heteroseksuelle delen av seg selv. Hva om du prøver et forhold med en mann for å finne ut? Og er dine lyster kun seksuelle eller kunne du tenke deg å prøve et kjæresteforhold? Generelt sett tror jeg at ting mer enn bare sex. Vær åpen og se om du kan treffe en mann som du kan ha et sunt og godt forholdt med, kanskje det blir lettere å finne ut av da?

  Har ingen problemer med bifilie menn, men er du sikker på at du ikke heller er biseksuell? Jeg både er biseksuell og sammen med en som er det. For min del tenner jeg kun på selve sexen med samme kjønn, ikke på å skulle være i et romantisk forhold med ei. Det sammen gjelder for min kjære, han tenner kun på det seksuelle med gutter ikke noe mer.

  Måten du beskriver deg selv på virker det nemlig mer som om du er biseskuell og ikke bifil. For å være bifil både tenner man på begge kjønn og kunne tenke seg å være i forhold med begge kjønn. Det viktigste er vel i grunn at du kan være åpen og ærlig med en eventuelt ny partner, og min erfaring tilsier: Da må man bare gå rundt og undertrykke det, og det kjennes i hverfall ikke godt.

  Bare å sende meg en pm dersom det er noe mer du skulle ønske svar på. Nei, men jeg tror potensialet for å forelske seg dersom man møter 'den rette' er der hvis man allerede føler sterk seksuell tiltrekning mot begge kjønn.

  Da er du nok ikke ABen jeg tenkte på, som ofte får ereksjonsproblemer sammen med jenter og fantaserer om gutter for å klare å gjennomføre. Beklager at jeg tok feil. Jeg tenner selv på begge kjønn og har absolutt ingen problemer med å tro på at mange er bifile, men for noen er det faktisk en 'mellomstasjon'.

  Ja, er akkurat slik for meg også. Mange skiller ikke mellom bifil og biseksuell, men det sistnevnte passer meg, da det bare er snakk om seksuell tenning.. Litt spesielt å bli kalt homo her inne, når jeg ikke engang har tatt på en annen gutt i mitt liv! Ereksjonsproblemer kan ha så mange grunner. Jeg har aldri sagt at jeg fantaserer om gutter under sex med jenter.

  Det har iallefall aldri skjedd bevisst. Jeg sa jo også at jeg hadde null problemer med å komme under suging og runking. Har heller ikke sagt at jeg ble slapp inni jenta hver eneste gang. Dessuten har jeg noen psykiske ballaster, som kan ha vært grunnen til at jeg mistet tenning. I tillegg hadde jeg ikke de riktige følelser for den jenta dette problemet var størst hos. Mannen min er biseksuell, og jeg har også hatt sex med jenter - men tenningen på samme kjønn er nok større for hans del.

  Jeg er helt komfortabel med det, tanken på ham med en annen mann tenner meg også. Vi har et ganske liberalt sex-liv, som inkluderer både tre- og firkantsex og partnerbytte. Vår faste trekantpartner er biseksuell mann.

  Vi kjører full åpenhet, men samtidig "later" vi gjerne som om jeg ikke vet - det er noe av tenningsmønsteret for ham: TS, aksepter denne siden av deg og vær åpen om det til evt nye partnere.

  Det er det beste rådet jeg kan komme med. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet NB: Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted February 4, Føler selv jeg er en grisete person, jeg liker ikke denne siden ved meg selv.. Skal spare dere for detaljer, men tenner på det meste innen normal sex mellom menn.. Share this post Link to post Share on other sites. Guest TheRighteous   0 0. Report post  ·  2. Blip   47 Report post  ·  3.

  For meg er det ingen turn-off. Report post  ·  4. Mx   Report post  ·  5. Slutt å kast bort det eneste livet du har. Report post  ·  6. Cathrine88   Report post  ·  7.

  Posted February 4, edited. Edited February 4, by Cathrine Guest Mupsi   0 0. Report post  ·  8. Edited February 4, by Mupsi. Report post  ·  9. Report post  ·  Vet du er en ærlig og reflektert person her inne Men jeg reagerer på at alle skal ha det til at jeg er homofil.

  Det blir mye synsing her, men jeg håper du ikke tar det for ille opp. Guest Coolaid   0 0. Posted February 5, Jolene   Trenger forelskelse og seksualitet nødvendigvis henge sammen? Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

  Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Mange rapporterer om at dette har gjort dem mer åpne som mennesker. De er mer sensitive for andres behov, spesielt for mennesker som tilhører en eller annen minoritetsgruppe, sier Aaserud.

  Han legger til at mange foreldre rapporterer om at de har fått en bedre relasjon til barnet, preget av åpenhet og ærlighet. Respekter barnet ditt dersom det ikke har lyst å snakke om kjærlighetslivet sitt. Selv om du kanskje har sett at barnet ditt har vært litt annerledes når det gjelder atferd og interesser, behøver du ikke konkludere med en bakenforliggende seksuell orientering. Ikke minst kan det bidra til at barnet setter spørsmålstegn ved hvordan de ser ut og oppfører seg, noe som kan virke negativt på selvbildet og den psykiske helsen, understreker Aaserud.

  Han legger til at mange ungdommer opplever å være veldig selvbevisste og opererer som «kjønnspoliti» for seg selv og endrer atferd for ikke å se for feminin eller maskulin ut.

  Det er viktig at barnet lærer å sette grenser for seg selv og bestemme over egen seksualitet. På samme tid ønsker barnet å utforske også den seksuelle siden av identiteten som homofil. Det er bedre om du stiller spørsmål som barnet ditt kan svare på, heller enn å anta en hvordan det er å være homofil.

  Men pass på å be om tillatelse til å spørre først, og respekter et nei, tipser han. Det kan være lettere for ungdommen om foreldrene fungerer som en «buffer» mot omverdenen. Hvis foreldrene derimot foreslår å vente med å fortelle det til besteforeldrene, sier de indirekte at barnet har noe å skamme seg over, advarer hun. Dette rådet er like aktuelt for småbarnsforeldre. Det er i småbarnsfasen du har sjansen til å trygge barnet på at homofili er greit, og at du aksepterer dette.

  Det kan komme godt med i fremtiden. Barn som finner ut at de er homofil eller transkjønnet er gjerne veldig sensitive når det kommer til foreldres meninger om homofili. Snakker du positivt om mangfoldet av kjønn og seksualitet hjemme, vet barnet at det kommer fra et åpent hjem. Det gjør barna tryggere i møte med verden uavhengig av hvem de finner ut at de selv er i den. Mange tar kanskje for gitt at de fremviser gode holdninger, men det er ikke sikkert at du har vært tydelig nok, avslutter Endestad.

  Norge ligger på verdenstoppen i føflekkreft. Nå oppfordres vi til å bruke sommeren til å se etter farlige føflekker på hverandre. Skatteoppgjøret er klart, og mange nordmenn kan glede seg over at 31 milliarder kroner nå skal tilbakebetales. Foreldrene til lille Tim Daniel har nå for første gang fått en beklagelse fra Sarpsborg kommune.

  Men foreldrene og kommunen er fortsatt uenige. Norsk pasientforening og stortingspolitiker Olaug Bollestad er rystet over behandlingen av Tim Daniel og foreldrene hans. Endelig skulle livet over i en ny fase for den lille familien på tre. Så kom ambulansen susende.

  Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Marit Aaby Vebenstad Journalist. Blir oppsøkt av folk som ikkje har vore hos tannlegen på 30 år. Linda ble forelsket på Tinder —  den falske profilen ble sporet hit.

  Av Karoline Berge Hammersmark. Nå kommer skattepengene Skatteoppgjøret er klart, og mange nordmenn kan glede seg over at 31 milliarder kroner nå skal tilbakebetales.

  Krever dødsfallet utredet Foreldrene til lille Tim Daniel har nå for første gang fått en beklagelse fra Sarpsborg kommune. Av Atta Ansari og Anette Torjusen. Av Anette Torjusen og Atta Ansari. Forbrukerinspektørene Du trenger javascript for å se video.

  Lingam sensual massage homo muslim dating